Tarihçemiz,Misyon ve Vizyonumuz

Tarihçemiz,Misyon ve Vizyonumuz

Beypazarı Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 1984 yılında kuruldu. 1984-1985 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye başlayan okulumuz çalıştığı her alanda gözettiği  kalite standartlarına uygun bir eğitim vermeyi amaçlamaktadır. Öğretim programları, teknik olanaklar ve yetkin eğitim kadrosu bu amaca göre şekillendirilmiştir.

Türkiye'de 45. arge merkezi olan okulumuz, 28 derslik ,6 laboratuvar, alanlarımıza ait toplam 21 atölye, yemekhane, kütüphane, resim ve müzik atölyeleri şuanda eğitime devam etmektedir. 

05.01.2022 326

VİZYON: Öğrencilerimize seçmiş oldukları meslek alanında en yüksek seviyede mesleki ve teknik eğitim vermek, onları sosyal hayata hazırlamak, kendi iş yerlerini kurabilecek cesaret ve iletişim becerisini kazandırmak, sanayi kuruluşlarının aradığı nitelikte bir teknik eleman olarak yetiştirmek ve üniversiteler tarafından kabul görebilen, 21.yüzyılın gereği, bilgili, dinamik, becerili, üretebilen, kendini bilen ve kendine güvenen, insan haklarına saygılı, ilkeli, Atatürkçü Türk gençlerini yetiştirmek.

 

MİSYON: Akademik başarısı yüksek olan, ilköğretim mezunu öğrencilerin tercih ettiği bir okul olmak. Alanı ile ilgili yüksek öğrenime öğrenci yerleştiren okul olmak. Kaliteli eğitim ve öğretim vererek, sanayinin aradığı elemanlar yetiştiren okul olmak